AK Saddlery Reining

AK-Flex-westernzadels zijn in Duitsland gebouwde westernzadels, topklasse maatwerk-westernzadels voor een correcte prijs.

AK-Saddlery bouwt handmatig westernzadels van topklasse met een flexibele zadelboom.

Het bouwen van westernzadels op de klassieke, ambachtelijke wijze wil zeggen dat eerst de zadelboom wordt samengesteld of opgebouwd en dat daarna het volledige zadel, uiteraard met leder en andere materialen, wordt opgebouwd, volledig volgens de wens van de klant. Deze maakwijze heeft uiteraard een bepaalde kostprijs.

Door enerzijds met de juiste, vakbekwame mensen te werken, maar anderzijds toch een in zekere mate georganiseerde productievolgorde te werken, kan de kostprijs tot de essentie beperkt worden. Hierdoor kunnen evenwel zowel ruiter als paard volop genieten van een topklasse comfort.

Meer over AK-Saddlery

 

Zadelmodellen

 

AK-Saddlery reiningzadel met afgeronde skirts 80-020

AK-Saddlery reiningzadel met afgeronde skirts 80-020

Zadelboom AK-Flex

Zeer uitgebreid pasvormengamma leverbaar in zadellengte van 58 tot 78 cm

Zitmaat 15" tot 17"

Lederkleur donkerbruin gelooid

Zitting bruin nubuck

Randtooling eenvoudig 17 (optie €  105) 

Inklusief lederomwikkelde stijgbeugels

 

Basisprijs vanaf € 2780

Maak een zadelpasafspraak

Bel ons +32 15 24 64 09

Reviews

Buggenhout Marleen (Belgiƫ), Ruiter (hobby)

Na heel lang zoeken naar een geschikt en degelijk zadel voor mijn paard,ben ik bij HOPA sport
terecht gekomen.We hebben gebruik gemaakt van de zadelpas service,de passie ,geduld en proffesionele kennis,waaronder dit gebeurt is een zeer groot pluspunt niet alleen voor de ruiter maar vooral voor het paard.
Onder tussen heb ik het zadel 2 jaar in gebruik en kan alleen maar lof uitspreken,een ongelooflijk komfort voor paard! wat het belangrijkste is, en ruiter. We zijn ook uiterst tevreden over de kwaliteit van het zadel.Nogmaals dank voor jullie ongelooflijk goede service

Schrijf een review